Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kysy lisää tuotteistamme, asennus palveluistamme tai pyydä tarjous toiveesi ja terpeittesi mukaisesta saneerauksesta.

Yhteydenottolomake

   

   

  Asennukset

  Asennamme kaiken kuntoon kerralla

  Laitamme kaiken kerralla kuntoon

  Ikkuna- ja oviremontin onnistumisessa on huomioitava kokonaisuus. Se muodostuu suunnittelusta, tuotteiden valinnasta, mitoituksesta, asennuksesta ja käyttöönotosta sekä myös mahdollisten ongelmien hoitamisesta.

  Ikkuna- ja ovihankinta on taloudellisestikin suuri asia. Siksi kumppaniksi kannattaa valita tunnettu ja ammattitaitoinen yritys. Rakentamiseen ja remontointiin liittyy usein epävarmuuksia – voinko luottaa, että kotimme tulee kuntoon? Meillä on yli 20 vuoden kokemus ikkunoiden ja ovien asentamisesta. Siksi voit aina luottaa meihin.

  Asennusprosessimme alkaa tarkkojen mittojen ottamisella. Onnistuneen mittauksen varmistamiseksi uusien ikkunoiden mittauksesta vastaa kokenut ja koulutettu myyjä. Mittauksen yhteydessä kohteeseen valitaan lisäksi sopiva asennustapa.

  Suuremmatkin kohteet ovat vaivaton ratkaisu taloyhtiön, isännöitsijän ja asukkaan kannalta.

  Suurkohteiden asennustyöt aloitamme aina tekemällä malliasennuksen ennen pää-urakan alkua, jotta asukkailla olisi mahdollisuus tutustua lopputulokseen jo etukäteen. Hoidamme asennukset turvallisesti ja siististi asunto kerrallaan, jotta asennusprosessi olisi mahdollisimman vaivaton kaikille talon asukkaille. Urakan etenemisestä tiedotetaan haluttaessa säännöllisesti.

  Asennustyön vaiheet:

  • Kulkuväylät ja ikkunoiden edustat suojataan sisäpuolelta
  • Vanhat ikkunat/ovet puretaan rakenteita vahingoittamatta
  • Purkuroskien poisvienti
  • Mahdolliset rakenteiden puutteet ja vinoumat korjataan
  • Ikkuna/ovi kiinnitetään huolellisesti paikoilleen
  • Ikkunan/oven ja seinän väli eristetään polyuretaanilla
  • Sisäpuolen listoitus ja lukot sekä halutessa muut lisäosat ja ovipumput asennetaan
  • Ulkopuolen peltilistat ja vesipaneelit asennetaan
  • Viimeistely ja tarkistus ennen käyttöönottoa.

  Asennuksen päätteeksi huolehdimme halutessasi purkujätteiden kierrätyksestä ja entisten ikkunoidesi perusteellisesta kierrättämisestä. Tiesithän, että ikkunoiden kaikki materiaali on uusiokäytettävissä myöhemmin?

  Katso video: Nopea ja vaivaton ikkunoiden vaihto

  Tutustu kotisaneerausremontin kotitalousvähennykseen

  Kotitalousvähennystä saa oman asunnon tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- tai perusparannustöihin.
  Tyypillisiä vähennyksen käyttökohteita ovat mm. siivouspalvelut sekä kodin kunnostustyöt kuten ikkunaremontit, tapetointi ja maalaus.

  Ennakkoperintärekisterissä


  Kun teettää työtä ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä, saa yrityksen laskuun sisältyvästä työn osuudesta vähentää 45 % tai 15 % kotitalouden palkkaaman työntekijän palkasta sekä palkan sivukulut. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen ja molemmat aviopuolisot voivat tehdä vähennyksen omassa verotuksessaan. Vähennys tehdään suoraan veroista, joten tulojen suuruus ei vaikuta tuen määrään.

  Jopa 4800 euroa vuodessa


  Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2015 on 2 400 euroa kalenterivuodessa ja puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4 800 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy 100 euron omavastuuosuus.

  Työn osuus erikseen


  Saadakseen vähennyksen on huolehdittava siitä, että työn osuus on eritelty laskussa. Lisätietoja ja neuvoja saa oman asuinkunnan verotoimistosta. Veronmaksajain Keskusliiton sivuilta löytyy myös hyödyllistä tietoa sekä muutama käytännön esimerkkilaskelma