Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kysy lisää tuotteistamme, asennus palveluistamme tai pyydä tarjous toiveesi ja terpeittesi mukaisesta saneerauksesta.

Yhteydenottolomake

   

   

  Ikkunat

  Asennamme kaiken kuntoon kerralla

  Vaivaton ja luotettava ikkunaremontti

  Milloin on syytä vaihtaa ikkunat?

  Kun huomaat asumismukavuuteen vaikuttavia seikkoja, jotka itse havaitset melko helposti.

  Nämä ovat helposti havaittavissa vaikkapa itse. Pinnat tuntuvat kylmiltä ja tiiviys aiheuttaa vetoa sekä esimerkiksi huonoa toimivuutta.

  Ikkunaremontin suunnittelu

  Ikkuna/ovi -remonttiin on syytä paneutua. Mondosecin myyjä auttaa sinua valitsemaan kotiisi parhaiten sopivat ikkuna- ja oviratkaisut sekä tarvittavat lisävarusteet. Asukkaan tarpeiden lisäksi huomioidaan ympäristön vaatimukset kuten turvallisuus, melu- ja sääolosuhteet. Kun ikkunaremontti on hyvin suunniteltu, voidaan sen kustannukset laskea heti tarkasti. Näin säästyt yllätyksiltä. Vanhasta julkisivusdta tulee uuden veroinen

  Ikkunoiden ja ovien saneerauksella saadaan täysin uusi ilme kotiisi. Värin vaihtokin ja nykypäivän eristäminen tapahtuu samalla kertaa. Säästät lämmityksessä ja nautit äänieristyksestä. Luot upean ilmeen ja uutta viihtyvyyttä kotiisi useiksi vuosiksi.

  Pihla ikkuna – varmasti hyvä

  Pihla Thermo

  Huippulaadukas energiaikkuna, jonka kaksi eristyslasielementtiä tarjoavat tehokkaan suojan kylmää ja ulkomelua vastaan.

  Pihla Thermo kiinteä

  Energiaikkunan tiiveys ja kiinteän ikkunan helppohoitoisuus samassa tuotteessa. Suuretkin lasipinnat voidaan toteuttaa todella energiataloudellisesti.

  Pihla Varma

  Suomen vaativiin olosuhteisiin kehitetty 2+1 -lasinen ikkuna. Varma valinta uudisrakentamiseen ja saneerauskohteisiin.

  Pihla Varma kiinteä

  Helppohoitoinen ikkuna, joka sopii erityisesti moderniin rakentamiseen. Runsaasti mahdollisuuksia suurten lasipintojen luomiseen.

  Pihla Oiva ikkunat

  Edullinen valinta, kun tarvitset 1+2 -lasisen välikarmittoman perusikkunan.

  Muut ikkunat

  Pihlan valikoimasta löydät tyyppihyväksytyt EI30 ja EI15/E30 paloikkunat. Voit valita ikkunasi joko avattavalla tai kiinteällä rakenteella.

  Tutustu kotisaneerausremontin kotitalousvähennykseen

  Kotitalousvähennystä saa oman asunnon tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- tai perusparannustöihin.
  Tyypillisiä vähennyksen käyttökohteita ovat mm. siivouspalvelut sekä kodin kunnostustyöt kuten ikkunaremontit, tapetointi ja maalaus.

  Ennakkoperintärekisterissä


  Kun teettää työtä ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä, saa yrityksen laskuun sisältyvästä työn osuudesta vähentää 45 % tai 15 % kotitalouden palkkaaman työntekijän palkasta sekä palkan sivukulut. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen ja molemmat aviopuolisot voivat tehdä vähennyksen omassa verotuksessaan. Vähennys tehdään suoraan veroista, joten tulojen suuruus ei vaikuta tuen määrään.

  Jopa 4800 euroa vuodessa


  Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2015 on 2 400 euroa kalenterivuodessa ja puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4 800 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy 100 euron omavastuuosuus.

  Työn osuus erikseen


  Saadakseen vähennyksen on huolehdittava siitä, että työn osuus on eritelty laskussa. Lisätietoja ja neuvoja saa oman asuinkunnan verotoimistosta. Veronmaksajain Keskusliiton sivuilta löytyy myös hyödyllistä tietoa sekä muutama käytännön esimerkkilaskelma