Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kysy lisää tuotteistamme, asennus palveluistamme tai pyydä tarjous toiveesi ja terpeittesi mukaisesta saneerauksesta.

Yhteydenottolomake
 

 

Pihla Thermo

Asennamme kaiken kuntoon kerralla

Pihla Thermo

Nelilasinen energiansäästöikkuna

Matalaenergiaikkuna Pihla Termo on kaksipuitteinen puualumiini-ikkuna, jonka molemmissa puitteissa on eristyslasielementti. Pihla Termo takaa maksimaalisen energiatehokkuuden, parhaan auringonsuojan ja huikean ääneneristävyyden.

Tutustu ikkunamalleihimme. Jokaisen ikkunamallin kohdalta aukeaa kyseisen ikkunan mallikohtaiset tiedot väreineen.

Tekniset tiedot

  • Ikkunan tyyppi MSE 2+2
  • Energialuokka: A++, A+ tai A lasituksesta riippuen
  • U-arvo: 0,65 – 0, 80 W/m2K lasituksesta riippuen
  • Molemmissa puitteissa kaksinkertainen eristyslasielementti, selektiivilasit, energiatehokas SuperSpacer -välilista (vaaleanharmaa) tai TGI-välilista (vaaleanharmaa RAL 7035) ja argon-kaasu
  • Ulkopuitteessa huurtumista ehkäisevä lasitus
  • Kolminkertainen tiivistys
  • Karmin syvyys 130, 170 tai 210 mm
  • Karmin vahvuus 42 mm, välikarmin vahvuus 50 mm
  • Karmi ja sisäpuitteet mäntyä
  • Karmin ulkoverhous ja ulkopuite alumiinia

Soveltuvuus

Nelilasinen Pihla Termo energiansäästöikkuna on suunniteltu tiukentuvat lämmöneristysvaatimukset huomioiden. Termo soveltuu kohteisiin, joissa halutaan mahdollisimman hyvä lämmöneristys. Passiivitaloihin Termo soveltuu erinomaisesti.

Käytettävyys

Uusien ikkunoiden kanssa elämä on helpompaa. Sisäänpäin aukeava tuuletusikkuna on helppo ja kevyt avata ja sulkea yhdestä painikkeesta. Ikkunoiden pesu on myös turvallisempaa, kun kaikki puitteet avautuvat sisäänpäin, ja koko ikkunan voi pestä sisältä käsin.

Värit ja materiaalit

Ikkunoiden puuosien pintakäsittelynä on joko peittomaalaus tai kuullotus. Puuosien vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y. Kuullotettujen värisävyt ovat väritön mänty, pähkinä TM-1806, tammi TM-1802 ja valkolakka TM-1771. Alumiiniprofiilit ovat pulverimaalattuja. Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RR22, tummanharmaa RAL 7024 ja tummanruseka RR32.

kuva: Kuultokäsittely ja alumiinipinnat

Lasivaihtoehdot

Kummassakin puitteessa on kaksinkertainen eristyslasielementti, selektiivilasit, TGI-välilista (RAL 7035) ja argon-kaasu. Lasivahvuudet ja -rakenteet mitoitetaan ikkunan koon ja olosuhteiden mukaan. Vakiolasituksen lisäksi valittavana on mm. auringonsuoja- ja meluntorjuntalaseja sekä näkösuojaa antavia tai huurtumista ehkäiseviä laseja.

Lisävarusteet

Uusiin ikkunoihin voi tilata asumisviihtyisyyttä helpottavia lisävarusteita, kuten hyönteispuitteet ja sälekaihtimet, joista sälekaihtimet asennetaan jo tehtaalla paikoilleen. Katso Ikkunoiden lisävarusteet.

kuva: Lasivaihtoehdot ja lisävarusteet Pihla TERMO ikkunoihin