Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kysy lisää tuotteistamme, asennus palveluistamme tai pyydä tarjous toiveesi ja terpeittesi mukaisesta saneerauksesta.

Yhteydenottolomake

   

   

  Pihla Varma kiinteä

  Asennamme kaiken kuntoon kerralla

  Pihla Varma kiinteä

  Suuret lasipinnat ja kiinteät ikkunat kasvattavat suosiotaan. Kiinteät ikkunat ovat huolettomia, sillä niissä on vain kaksi pestävää pintaa. Pihla Varma Kiinteä on mainio valinta maisemaikkunaksi. Voit toteuttaa suuretkin ikkunaseinät kustannustehokkaasti tinkimättä energiataloudesta. Lasitustekniikan kehittymisen myötä kiinteiden ikkunoiden energiatalous on parantunut huomattavasti. Kolminkertaisella eristyslasielementillä varustettu Pihla Varma Kiinteä kuuluu A-energialuokkaan.

  Tutustu ikkunamalleihimme. Jokaisen ikkunamallin kohdalta aukeaa kyseisen ikkunan mallikohtaiset tiedot väreineen.

  Tekniset tiedot

  • Ikkunan tyyppi MEK
  • Energialuokka: A
  • U-arvo: 1,0 W/m2K
  • Kolminkertainen eristyslasielementti, selektiivilasit, TGI-välilista (vaaleanharmaa RAL 7035) ja argon-kaasu
  • Karmin syvyys 130, 170 tai 210 mm
  • Karmin vahvuus 51 mm, välikarmin vahvuus 58 mm
  • Karmi mäntyä
  • Karmin ulkoverhous alumiinia

  Soveltuvuus

  Nykyarkkitehtuuri ja uudisrakentaminen suosivat suuria maisemaikkunoita ja lattiasta kattoon ulottuvia ikkunaseiniä. Näihin uudistunut Varma Kiinteä sopii erinomaisesti. Suorareunainen Varma Kiinteä on erityisen suosittu modernissa rakentamisessa. Varma Kiinteä sopii käytettäväksi myös muiden Pihla -tuotteitten rinnalla, sillä vesipeltilinja on sama Pihlan avattavien ikkunoiden kanssa. Käyttökohteita ovat mm. asuinhuoneistot, pientalojen lasijulkisivut sekä kerrostalojen parvekeseinien ikkunat.

  Käytettävyys

  Kiinteän ikkunan käyttö on helppoa, sillä siinä ei ole lainkaan avattavia osia. Kiinteässä ikkunassa on vain kaksi pestävää pintaa verrattuna avattavien ikkunoiden neljään pesupintaan, puhumattakaan vanhemmista ikkunoista, joissa saattaa olla peräti kuusi erikseen pestävää pintaa.

  Värit ja materiaalit

  Ikkunoiden puuosien pintakäsittelynä on joko peittomaalaus tai kuullotus. Puuosien vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y. Kuullotettujen värisävyt ovat väritön mänty, pähkinä TM-1806, tammi TM-1802 ja valkolakka TM-1771. Alumiiniprofiilit ovat pulverimaalattuja. Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RR22, tummanharmaa RAL 7024 ja tummanruseka RR32.

  kuva: Kuultokäsittely ja alumiinipinnat

  Lasivaihtoehdot

  Kummassakin puitteessa on kaksinkertainen eristyslasielementti, selektiivilasit, TGI-välilista (RAL 7035) ja argon-kaasu. Lasivahvuudet ja -rakenteet mitoitetaan ikkunan koon ja olosuhteiden mukaan. Vakiolasituksen lisäksi valittavana on mm. auringonsuoja- ja meluntorjuntalaseja sekä näkösuojaa antavia tai huurtumista ehkäiseviä laseja.

  Lisävarusteet

  Uusiin ikkunoihin voi tilata asumisviihtyisyyttä helpottavia lisävarusteita, kuten hyönteispuitteet ja sälekaihtimet, joista sälekaihtimet asennetaan jo tehtaalla paikoilleen. Katso Ikkunoiden lisävarusteet.

  kuva: Lasivaihtoehdot ja lisävarusteet Pihla TERMO ikkunoihin