Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kysy lisää tuotteistamme, asennus palveluistamme tai pyydä tarjous toiveesi ja terpeittesi mukaisesta saneerauksesta.

Yhteydenottolomake

   

   

  KLIK-raitisilmaventtiili

  Miksi hengittäisit epäpuhdasta ilmaa?

  KLIK -raitisilmaventtiili

  Terveellinen sisäilma ikkunat vaihtamalla 

  Sisäilman laadulla on suuri merkitys

  Kodin sisäilman laadulla on suuri vaikutus sekä ihmisten terveyteen että asumismukavuuteen. Hyvällä sisäilmalla varustettu koti on viihtyisä ja sen asukkailla on pienempi riski altistua erilaisille sairauksille.

  Huono sisäilma voi ilmetä monella tapaa. Etenkin iäkkäämpien omakotitalojen ilma voi tuntua tunkkaiselta tai kuivalta ja ilmassa voi tuntua epämiellyttäviä hajuja. Myös vedon tunne, kosteuden tiivistyminen pinnoille sekä kylmyys ja kuumuus saattavat kertoa huonosta sisäilmasta.

  Ilmanvaihto on tärkeässä roolissa hyvästä sisäilmasta puhuttaessa. Toimiva ilmanvaihto tuo kotiin jatkuvasti tarvittavan määrän puhdasta ilmaa ja poistaa samalla epäpuhtauksia.

  Automaattisesti säätyvän KLIK-raitisilmaventtiilin avulla raitista korvausilmaa tulee sisään hallitusti, riittävästi ja puhtaasti sekä mahdollisimman miellyttävän lämpöisenä.

  KLIK-raitisilmaventtiilit koneellisen ja painovoimaisen ilmanvaihdon yhteyteen

  Uudesta KLIK-raitisilmaventtiilistä on saatavilla kaksi eri versioita: tuloilmaversio ja ns. suoraversio. Tuloilmaversiota suosittelemme koneellisella poistolla varusteltuihin kohteisiin ja suoraaversioita rakennuksiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto.

  KLIK-raitisilmaventtiilin tuloilmaversio on saatavilla Pihlan avattaviin ikkunoihin. Suoraversio on puolestaan mahdollista asentaa avattavan ikkunan lisäksi myös kiinteään ikkunaan ja parvekeoveen.

  KLIK-raitisilmaventtiili asennetaan ikkunaan jo tehtaalla, joten sitä ei voi lisätä jälkikäteen vanhoihin ikkunoihin. Vähintään yksi venttiili tulisi sijoittaa jokaiseen oleskelutilan ikkunaan.

  KLIK-raitisilmaventtiilin tuloilmaversio koneellisen ilmanvaihdon kohteisiin.

  KLIK-raitisilmaventtiilin suoraversio painovoimaisen ilmanvaihdon kohteisiin.

  Automaattinen

  KLIK-raitisilmaventtiili säätää tuloilman määrää ja esilämmitystä automaattisesti. Kylmällä säällä tuloilma esilämpenee ikkunan välitilan lämpöä hyödyntäen. Lämpimällä säällä raikas tuloilma virtaa suoraan venttiilin läpi ja on mahdollisimman viileää ja mukavaa.

  Helppokäyttöinen

  Kätevästi ikkunan puitteeseen sijoitettu KLIK-raitisilmaventtiili mahdollistaa raikkaan ilman tasaisen ja miellyttävän virtaamisen. Tarvittaessa venttiili on myös mahdollista sulkea väliaikaisesti kokonaan. Venttiilin irrotus huoltotoimia varten on helppoa. Suodattimet saa vaihdettua kätevästi ilman työkaluja.

  Tyylikäs

  Innovatiivista insinööriosaamista ja huippuluokan designia yhdistelevä KLIK-raitisilmaventtiili on sopivan huomaamaton ja saatavilla sekä valkoisena että harmaana.

  Lataa tuotekortti

  Varaa maksuton kartoituskäynti

  Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisen asiantuntijamme kanssa. Näin saat heti tietää, miten remonttisi toteutetaan parhaiten ja mitä se maksaa. Asiantuntijoiltamme saat apua ikkunoiden valintaan myös, jos olet rakentamassa uutta omakotitaloa tai vapaa-ajan asuntoa.

    

   Voit myös soittaa meille: Puh: 044 555 9633
   Tai lähettää sähköpostia: mondosecoy@gmail.com