Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kysy lisää tuotteistamme, asennus palveluistamme tai pyydä tarjous toiveesi ja terpeittesi mukaisesta saneerauksesta.

Yhteydenottolomake

   

   

  Ovet

  Asennamme kaiken kuntoon kerralla

  Pihla ovet – varmasti hyvät

  Milloin on syytä vaihtaa ovet?

  Kun huomaat asumismukavuuteen vaikuttavia seikkoja, jotka itse havaitset melko helposti.

  Nämä ovat helposti havaittavissa vaikkapa itse. Pinnat tuntuvat kylmiltä ja tiiviys aiheuttaa vetoa sekä esimerkiksi huonoa toimivuutta.

  Pihla ovet – valmiit mallit ja tarvittaessa mittatilaustyönä

  Pihlan laaja ovivalikoima sisältää ulko-ovet, parvekeovet, varaston ovet, liukuovet ja palo-ovet. Kattavaan mallistoon kuuluu kymmeniä eri ovimalleja. Kaikki Pihla-ovet pääovikokonaisuuksista terassi- ja parveoviratkaisuihin valmistetaan mittatilaustyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan.

  Laadukas Pihla-ovi on kotisi tyyliin sopiva käyntikortti. Sen asumismukavuutta lisäävistä ominaisuuksista voit nauttia joka päivä. Voit valita ulko-oven Varma, Termo tai Oiva tuoteperheestä

  Pihla ovet – Varma, Termo ja Oiva

  Pihla ulko-ovet

  Pihlan ulko-ovimallistossa on valittavissa kymmeniä erilaisia ulko-ovivaihtoehtoja levikkeineen, kullekin rakennukselle ilmeensä mukainen. Tavanomaista vahvempi ovilehti on jäykistetty molemmin puolin alumiinilevyllä sekä HDF-pintalevyllä. Vahva ovilehti takaa erinomaisen lämmön- ja ääneneristävyyden.

  Pihla parveke- ja terassinovet

  Ikkunoiden tapaan kaikki ovet valmistetaan mittatilaustyönä kohteeseen kuin kohteeseen. Hankkimalla ikkunoiden ohella Pihlan parvekeovet varmistat kokonaisuuden yhtenäisen ilmeen. Mallistostamme löytyy sopiva ovi kaikenlaisille terasseille ja parvekkeille.

  Pihla liukuovet

  Pihlan liukuovi tarjoaa mahdollisuuden yhdistää monipuolisemmin luonnon ja arkkitehtuurin vuorovaikutusta. Suuren lasiseinän muodostava ulkoliukuovi tuo maisema-arvon lisäksi myös käytettävyyttä. Liukuovi tuo lisää käyttöneliöitä esimerkiksi keittiö- ja terassitilojen yhdistämisen kautta.

  Pihla Varastonovet

  Pihlalla on poikkeuksellisen laaja varastonovimallisto, sillä kaikkia umpiovia valmistetaan myös varastonovina. Lisäksi mallistoon kuuluvat ikkunalliset mallit Pihla Vilpola ja VA 198. Ulko-ovet muodostavat tyylikkään kokonaisuuden yhteensopivien varastonovien kanssa. Varastonovi on kevytversion Pihlan ulko-ovesta. Myös nämä ovet ovat räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiisi soveltuvaksi.

  Pihla palo-ovet

  Pihla palo-ovet ovat varma valinta rakennusmääräysten täyttämiseksi. Tyyppihyväksytyt ja turvalliset palo-ovet sopivat kohteisiin, joissa vaaditaan paloluokan EI30 täyttymistä. Palo-ovi on paitsi paloturvallinen, myös erittäin hyvä lämmöneristäjä ja takuuvarma ovi jokapäiväisessä käytössä. Mittatilaustyönä valmistettavia palo-ovia on saatavilla myös lasiaukollisina malleina.

  Pihla ovien lisävarusteet

  Pihla voi toimittaa oven valmiiksi painikkeella ja avainpesällä varustettuna. Myös muut lisävarusteet on järkevä tilata oveen valmiiksi asennettuina. Tavallisimpia lisävarusteita ovat postiluukku, potkupelti, ovikello sekä ovisilmä. Takaovien lasiaukkoihin voi myös tilata pintaan asennettavat sälekaihtimet asennettuina. Tavallisen LC102 -lukon lisäksi voit tilata DORMA -lukitusjärjestelmän, turvalukituksen tai valmiuden sähkölukitusta varten.

  Tutustu kotisaneerausremontin kotitalousvähennykseen

  Kotitalousvähennystä saa oman asunnon tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- tai perusparannustöihin.
  Tyypillisiä vähennyksen käyttökohteita ovat mm. siivouspalvelut sekä kodin kunnostustyöt kuten ikkunaremontit, tapetointi ja maalaus.

  Ennakkoperintärekisterissä


  Kun teettää työtä ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä, saa yrityksen laskuun sisältyvästä työn osuudesta vähentää 45 % tai 15 % kotitalouden palkkaaman työntekijän palkasta sekä palkan sivukulut. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen ja molemmat aviopuolisot voivat tehdä vähennyksen omassa verotuksessaan. Vähennys tehdään suoraan veroista, joten tulojen suuruus ei vaikuta tuen määrään.

  Jopa 4800 euroa vuodessa


  Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2015 on 2 400 euroa kalenterivuodessa ja puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4 800 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy 100 euron omavastuuosuus.

  Työn osuus erikseen


  Saadakseen vähennyksen on huolehdittava siitä, että työn osuus on eritelty laskussa. Lisätietoja ja neuvoja saa oman asuinkunnan verotoimistosta. Veronmaksajain Keskusliiton sivuilta löytyy myös hyödyllistä tietoa sekä muutama käytännön esimerkkilaskelma