Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kysy lisää tuotteistamme, asennus palveluistamme tai pyydä tarjous toiveesi ja terpeittesi mukaisesta saneerauksesta.

Yhteydenottolomake

   

   

  Pihla ovien lisävarusteet

  Asennamme kaiken kuntoon kerralla

  Pihla ovien lisävarusteet

  Pihla oviin löytyy paljon lisävarusteita

  Ulko-oven vakiotoimitukseen sisältyy ovilehti karmeineen ja kynnyksineen sekä lukkorunko. Ulko-oven vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y.

  Pihla voi toimittaa oven valmiiksi painikkeella ja avainpesällä varustettuna. Myös muut lisävarusteet on järkevä tilata oveen valmiiksi asennettuina. Painikkeiden ja avainpesien lisäksi tavallisimpia lisävarusteita ovat postiluukku, potkupelti, soittokello sekä ovisilmä. Takaovien lasiaukkoihin voi myös tilata pintaan asennettavat sälekaihtimet paikoilleen asennettuina. Tavallisen LC102 -lukon lisäksi on mahdollista saada oveen DORMA -lukitusjärjestelmä, turvalukitus tai valmius sähkölukitusta varten.

  Värit

  Pihla ovimaailmaan kuuluu runsaasti värejä.

  Halusimme tuoda tutun valkoisen rinnalle kauniin värimaailman, josta voi valita omien mieltymystensä mukaisen oven värin.

  Ulko-oven ei aina tarvitse olla valkoinen. Oven väriä valitessa on hyvä ottaa huomioon värin sopivuus ympäristöönsä..

  Lasit

  Ulko-oven lasivalinnalla voi vaikuttaa huomattavasti sekä oven ulkonäköön että käyttömukavuuteen. Toiset haluavat lasilta enemmän näkösuojaa, kun taas toiset haluavat nähdä selkeästi lasin läpi. Jos ulkonäkö merkitsee eniten, lasivalinta tehdään sen mukaan. Pihla ulko-oviin on saatavilla useita lasivaihtoehtoja, joista voi valita mieleisensä.

  Kirkas

  Kirkas peruslasi on sopiva lasivalinta silloin, kun näkösuojaa ei tarvita

  Gotswold

  Cotswold on yleisin koristelasityyppi. Lasi antaa erinomaisen näkösuojan, mutta päästää silti runsaasti valoa läpi

  Stippolyte

  Stippolyte on perinteistä raakalasia sileämpi koristelasi, joka antaa hyvän näkösuojan

  Flemish

  Flemish on kirkas koristelasi, jossa on rauhallinen kuvio. Lasi antaa jonkun verran näkösuojaa

  Satiini

  Satiinilasi antaa hyvän näkösuojan. Lasia voidaan kutsua myös happolasiksi tai maitolasiksi

  Painikkeet

  Painikevalikoimasta löytyy malleja niin perinteisen kuin modernin tyylin ystäville. Painikkeita on saatavilla messinkisinä, satiinikromattuina, sekä ruostumattomana teräksenä mallista riippuen. Kaikissa painikkeissa on asennusta helpottava pikakiinnityskara

  Amsterdam

  Bergen

  Cannes

  Rodos

  Stockholm

  Trondheim

  Lukitus ja avainpesät

  Ovi on mahdollista varustaa turvalukituksella tai oveen voidaan tehdä valmius sähkölukitusta varten. Pihla-oven avainpesätoimitukseen sisältyy Abloyn Sento tai DORMAn huipputurvallinen lukitusjärjestelmä. DORMAn järjestelmällä on markkinoiden pisin tuotetakuu

  DORMA IX-6 -avainpesää

  DORMA IX-6 -avainpesään sisältyy 6 avainta. Sarjoitetuissa avainpesissä toimitukseen sisältyy yhteensä kuusi avainta kahteen ensimmäiseen pesään ja kolmeen tai useampaan sarjoitettuun avainpesään sisältyy 9 avainta / kohde.

  Lisäavaimet tilauksesta. Lisäavainten tilaamiseen tarvitaan aina DORMA avainkortti.

  Abloy Sento -avainpesä

  Abloy Sentoon sisältyy kolme avainta. Sarjoitetuissa avainpesissä toimitukseen sisältyy kolme avainta / pesä, kuitenkin enintään 12 avainta / kohde. Jos asiakas haluaa avainpesän esimerkiksi vanhoille avaimilleen sopivaksi, hänen tulee kääntyä lukkosepän puoleen.

  Muista rekisteröidä ABLOY SENTO -avainkorttisi. Avainkortin rekisteröiminen on ehto ABLOY SENTO -lisäavaimien tilaukselle. Näin varmistetaan, että lisäavaimia voi tilata vain lukituksen omistaja. Rekisteröi ABLOY SENTO avainkorttisi osoitteessa sento.abloy.fi.