Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kysy lisää tuotteistamme, asennus palveluistamme tai pyydä tarjous toiveesi ja terpeittesi mukaisesta saneerauksesta.

Yhteydenottolomake
 

 

Pihla ovien lisävarusteet

Asennamme kaiken kuntoon kerralla

Pihla ovien lisävarusteet

Pihla oviin löytyy paljon lisävarusteita

Ulko-oven vakiotoimitukseen sisältyy ovilehti karmeineen ja kynnyksineen sekä lukkorunko. Ulko-oven vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y.

Pihla voi toimittaa oven valmiiksi painikkeella ja avainpesällä varustettuna. Myös muut lisävarusteet on järkevä tilata oveen valmiiksi asennettuina. Painikkeiden ja avainpesien lisäksi tavallisimpia lisävarusteita ovat postiluukku, potkupelti, soittokello sekä ovisilmä. Takaovien lasiaukkoihin voi myös tilata pintaan asennettavat sälekaihtimet paikoilleen asennettuina. Tavallisen LC102 -lukon lisäksi on mahdollista saada oveen DORMA -lukitusjärjestelmä, turvalukitus tai valmius sähkölukitusta varten.

Värit

Pihla ovimaailmaan kuuluu runsaasti värejä.

Halusimme tuoda tutun valkoisen rinnalle kauniin värimaailman, josta voi valita omien mieltymystensä mukaisen oven värin.

Ulko-oven ei aina tarvitse olla valkoinen. Oven väriä valitessa on hyvä ottaa huomioon värin sopivuus ympäristöönsä..

Lasit

Ulko-oven lasivalinnalla voi vaikuttaa huomattavasti sekä oven ulkonäköön että käyttömukavuuteen. Toiset haluavat lasilta enemmän näkösuojaa, kun taas toiset haluavat nähdä selkeästi lasin läpi. Jos ulkonäkö merkitsee eniten, lasivalinta tehdään sen mukaan. Pihla ulko-oviin on saatavilla useita lasivaihtoehtoja, joista voi valita mieleisensä.

Kirkas

Kirkas peruslasi on sopiva lasivalinta silloin, kun näkösuojaa ei tarvita

Gotswold

Cotswold on yleisin koristelasityyppi. Lasi antaa erinomaisen näkösuojan, mutta päästää silti runsaasti valoa läpi

Stippolyte

Stippolyte on perinteistä raakalasia sileämpi koristelasi, joka antaa hyvän näkösuojan

Flemish

Flemish on kirkas koristelasi, jossa on rauhallinen kuvio. Lasi antaa jonkun verran näkösuojaa

Satiini

Satiinilasi antaa hyvän näkösuojan. Lasia voidaan kutsua myös happolasiksi tai maitolasiksi

Painikkeet

Painikevalikoimasta löytyy malleja niin perinteisen kuin modernin tyylin ystäville. Painikkeita on saatavilla messinkisinä, satiinikromattuina, sekä ruostumattomana teräksenä mallista riippuen. Kaikissa painikkeissa on asennusta helpottava pikakiinnityskara

Amsterdam

Bergen

Cannes

Rodos

Stockholm

Trondheim

Lukitus ja avainpesät

Ovi on mahdollista varustaa turvalukituksella tai oveen voidaan tehdä valmius sähkölukitusta varten. Pihla-oven avainpesätoimitukseen sisältyy Abloyn Sento tai DORMAn huipputurvallinen lukitusjärjestelmä. DORMAn järjestelmällä on markkinoiden pisin tuotetakuu

DORMA IX-6 -avainpesää

DORMA IX-6 -avainpesään sisältyy 6 avainta. Sarjoitetuissa avainpesissä toimitukseen sisältyy yhteensä kuusi avainta kahteen ensimmäiseen pesään ja kolmeen tai useampaan sarjoitettuun avainpesään sisältyy 9 avainta / kohde.

Lisäavaimet tilauksesta. Lisäavainten tilaamiseen tarvitaan aina DORMA avainkortti.

Abloy Sento -avainpesä

Abloy Sentoon sisältyy kolme avainta. Sarjoitetuissa avainpesissä toimitukseen sisältyy kolme avainta / pesä, kuitenkin enintään 12 avainta / kohde. Jos asiakas haluaa avainpesän esimerkiksi vanhoille avaimilleen sopivaksi, hänen tulee kääntyä lukkosepän puoleen.

Muista rekisteröidä ABLOY SENTO -avainkorttisi. Avainkortin rekisteröiminen on ehto ABLOY SENTO -lisäavaimien tilaukselle. Näin varmistetaan, että lisäavaimia voi tilata vain lukituksen omistaja. Rekisteröi ABLOY SENTO avainkorttisi osoitteessa sento.abloy.fi.