Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kysy lisää tuotteistamme, asennus palveluistamme tai pyydä tarjous toiveesi ja terpeittesi mukaisesta saneerauksesta.

Yhteydenottolomake

   

   

  Pihla parveke- ja terassin ovet

  Asennamme kaiken kuntoon kerralla

  Pihla parvekeovet ja terassin ovet

  Puutarhaovet, takaovet, sivuovet, parvekeovet, kodinhoitohuoneen ovet, terassin ovet. Näitä ovia nimitetään monin eri tavoin käyttötarkoituksensa mukaan. Useimmiten nämä ovet ovat keskeisellä paikalla ja vilkkaassa käytössä, joten myös takaovi kannattaa valita huolella.

  Pihlan mallistosta on valittavana alumiiniverhoiltujen terassin ovien lisäksi levypintainen Pihla Terassiovi. Valintojen vapautta lisää mahdollisuus määrittää puutarhaoven lasikorkeus haluamakseen. Lisäksi terassioveksi voi valita tilaa säästävän ja näyttävän liukuoven.

  Tutustu ovimalleihimme. Jokaisen ovimallin kohdalta aukeaa kyseisen oven mallikohtaiset tiedot väreineen.

  Pihla Parvekeovi Patio

  Pihlan alumiinipintainen puutarhaovi. Parvekeovi Patiossa yhdistyy kaksi erinomaista Pihla-ovea. Patiossa on ulko-oven vahva levyrakenteinen ovilehti ja oven ulkopuolella on parvekeovesta tuttu säänkestävä ja huoleton, vaativiinkin olosuhteisiin soveltuva alumiiniverhous. Alumiiniverhouksen ansiosta Patio sopii mainiosti Pihla-ikkunoiden vierelle. Lasiaukon saa parvekeoven tapaan määritettyä vapaasti esimerkiksi viereisen ikkunan kanssa samalle korkeudelle. Pihla Patio soveltuu parvekeoveksi, puutarhaoveksi ja kodinhoitohuoneen oveksi. Patio sopii hyvin Pihla-ikkunoiden vierelle ulkopuolen alumiinipintojen ansiosta; Patiossa on samat värivaihtoehdot kuin ikkunoissa.

  Monipuolinen lukitus
  Monipuoliset lukitusvaihtoehdot mahdollistavat oven käytön erilaisissa kohteissa ja tarpeissa. Patio voidaan varustaa parvekeovien tapaan pitkäsulkijalla tai ulko-ovissa käytettävällä keskilukolla. Molempiin saa lisävarusteena avainpesän, jolloin ovi voidaan lukita myös ulkopuolelta ja ovea voi käyttää vaikkapa kodin toisena sisäänkäyntiovena. Keskilukolliseen Patioon voi valita samanlaisen painikkeen, kuin Pihlan ulko-ovessa.

  Monta mallia
  Pihla Patio -ovea valmistetaan yhdellä ja kahdella lasiaukolla, kokolasisena, umpiovena sekä pariovena. Lasiaukon voi määrittää vapaasti tai esimerkiksi viereisen ikkunan kanssa samalle korkeudelle

  Pihla Terassiovi

  Pihlan HDF-levyllä pinnoitettu puutarha- ja parvekeovi. Se on takapihoille, parvekkeille ja muille vastaaville käyttökohteille soveltuva ovi, jonka rakenne on sama kuin Pihla pääovissa. Vahva ovilehti koostuu alumiinivahvistetusta HDF-levystä. Oven pintakuviointia, lasiaukkoja, väritystä ja ristikoita muokkaamalla ovesta voidaan räätälöidä jokaiseen kotiin sopiva ratkaisu. Ovi on valittavissa paitsi kolmella eri korkuisella lasiaukolla (12M, 14M, 16M) myös kokolasisena (malli UO500).

  Pihla Terassiovi on HDF-levyllä pinnoitettu puutarha- ja parvekeovi. Pihla Terassioven rakenne on täsmälleen sama kuin ulko-ovessa vahvasta ovilehdestä lähtien. Lisäksi Terassiovea koskevat samat lisävarusteet ja sama valinnan vapaus. Mallien, värien, mittojen ja lasien lisäksi oveen saadaan lisää ilmettä, kun lasit varustetaan oven värisillä koristeristikoilla.

  Pihla Terassiovi sopii takapihoille, parvekkeille ja muihin vastaaviin käyttökohteisiin. Vahva, 76 mm paksu, ovilehti koostuu liimapuurungosta, jonka molemmin puolin on alumiinivahvistettu HDF-levy. Oven lasiaukkoja, urituksia, väritystä ja ristikoita muokkaamalla ovesta voidaan räätälöidä jokaiseen kotiin sopiva ratkaisu.

  Valintojen vapautta lisää mahdollisuus määrittää puutarhaoven lasikorkeuden haluamakseen. Vakiokorkeudet lasiaukoille ovat 12M, 14M, 16M sekä kokolasinen malli P500. Puutarhaovimallistoon kuuluvat myös umpiovet.

  Pihla Ranskalaisen parvekkeen ovi

  Pihlan Ranskalaisen parvekkeen ovi soveltuu Pihla-ikkunoiden seuraan pienille terasseille tai ranskalaistyyppisille parvekkeille, joissa ei ole lainkaan tasannetta. Kahden tiiviin ovilehden ansiosta ovi on ikkunoiden tapaan myös hyvä ääneneristäjä. Ovessa yhdistyvät ikkunan hyvät ominaisuudet oveen: ikkunaovi on tiivis, se eristää hyvin ääntä ja säästää energiaa, mutta ilme on silti siro. Ammattilaiset tuntevat oven nimellä parvekeovi SS – sisään–sisään -aukeavien ovilehtien mukaan. Ranskalaisen parvekkeen ovea kutsutaan myös ikkunaoveksi.

  Pihlan sisäänpäin aukeavassa ikkunaovessa on kaksi ovilehteä, jotka ovat toisiinsa kytkettyjä ja avautuvat yhdestä painikkeesta. Ranskalaisen parvekkeen ovi sopii erinomaisesti Pihla-ikkunoiden vierelle yhdenmukaisten profiilien ansiosta sekä sisällä että ulkona.

  Nimensä mukaisesti ovi on oikea valinta niin sanotuille ranskalaisille parvekkeille, joissa ei ole tasannetta eikä näin ollen myöskään tilaa avata ovea ulospäin.

  Ranskalaisen parvekkeen ovesta käytetään myös nimitystä ikkunaovi.

  Pihla Kerrostalon parvekeovi

  Pihla Kerrostalon parvekeovi on perinteinen kerrostalojen parvekeoviratkaisu: sisään-ulos-aukeava kaksilehtinen parvekeovi. Kerrostalon parvekeovessa on kaksi ovilehteä, joista ulkolehti on alumiinia. Myös karmin ulkoverhous on alumiinia ja ulkolehden umpiosassa on säänkestävä verhouslevy. Kaksilehtinen ovi on erinomainen ääneneristäjä ja sopii mainiosti ilmeeltään Pihlan ikkunoiden viereen. Ammattilaiset käyttävät ovesta lyhennettä parvekeovi SU – siis kaksi ovilehteä, joista toinen aukeaa ulospäin ja toinen sisäänpäin.

  Sisään-ulos-aukeava kaksilehtinen parvekeovi (parvekeovi SU) on perinteinen kerrostalojen parvekeoviratkaisu.

  Pihlan Kerrostalon parvekeovessa on kaksi ovilehteä, joista ulkolehti on alumiinia. Myös karmin ulkoverhous on alumiinia. Oven karmi ja sisälehden kehä ovat mäntyä. Ulkolehden umpiosassa on säänkestävä verhouslevy. Ovessa on tammikynnys.

  Tiivis ovi; Oven molemmissa ovilehdissä on aina pitkäsulkija, jolloin ovilehdet sulkeutuvat tiiviisti ja säilyttävät suoruutensa. Tiivis ovi pitää myös kylmyyden ja vedontunteen loitolla.

  Hyvä ääneneristäjä; Kahden erillisen ovilehden ansiosta Pihlan kerrostalon parvekeovi eristää ääntä erinomaisesti.

  Pihla liukuovi

  Perinteisen parveke- tai terassioven tilalle valitaan yhä useammin tilaa säästävä ja näyttävä liukuovi. Pihla Liukuovi voidaan valmistaa jopa kuusi metriä leveänä, jolloin esimerkiksi olohuoneesta saadaan näyttävä näkymä pihamaalle. Ikkunaseinää voi jatkaa liukuoven kanssa yhteensopivilla kiinteillä ikkunoilla. Liukuovi tuo valoa ja avaruutta kodin tiloihin; maisemaa voi ihailla vaikka koko seinän leveydeltä.

  Säästää tilaa
  Liukuovi säästää tilaa ja avartaa huonetta, joten niitä asennetaan yhä useammin terassin tai sisäpihan puolelle. Pihla-liukuovi voidaan valmistaa jopa kuusi metriä leveänä. Ikkunaseinää voi jatkaa liukuoven kanssa yhteensopivilla kiinteillä ikkunoilla.

  Kestävät puuosat
  Liukuovet valmistetaan lahoamattomana ja suorana säilyvästä männyn sydänpuusta. Kynnys on säänkestävää, huoltovapaata ja erittäin hyvin lämpöä eristävää komposiittia.

  Tiivis ja eristävä
  Pihlan liukuovi on suunniteltu Suomen olosuhteisiin. Pihla-liukuovet soveltuvat sekä omakoti-, rivi- että kerrostaloihin ja täyttävät uudisrakentamisen lämmöneristysvaatimukset. Pihla-liukuovi on lämmöneristävyydeltään ikkunoiden luokkaa. Oikein asennettuna se on kolmilasisen eristyslasielementin ja sisäänpäin tiivistävän suljinmekanismin ansiosta markkinoiden tiiveimpiä liukuovia.

  Turvalasi vakiona
  Pihla-liukuovissa on kolminkertainen eristyslasielementti ja vakiona turvalasi. Lisävarusteena on saatavana ääneneristyslasi tai auringonsuojalasi sekä irroitettava koristeristikko.

  Ulko-ovet mittatilaustyönä

  Jokainen Pihla ulko-ovi valmistetaan mittatilaustyönä. Voit määrittää ovesi mitat, kätisyyden, karmisyvyyden ja värin tarpeiden ja toiveiden mukaan. Oven lasiksikin on valittavissa useita eri vaihtoehtoja. Sopivilla malleilla, väreillä, laseilla, levikkeillä tai pariovilla sekä toivotuilla lisävarusteilla saadaan varmasti aikaan kaunis, rakennuksen arvoon ja tyyliin hyvin sopiva ulko-ovikokonaisuus.

  Tavanomaista vahvempi ovilehti on jäykistetty molemmin puolin alumiinilevyllä sekä HDF-pintalevyllä. Ovilehden ulkopinnassa on syvyydeltään ja muodoltaan mallikohtainen urakuviointi. Mallista riippuen kuvioinnin saa myös sisäpuolelle. kuva: Ovien värivaihtoehtoja

  Lasivaihtoehdot

  Kummassakin puitteessa on kaksinkertainen eristyslasielementti, selektiivilasit, TGI-välilista (RAL 7035) ja argon-kaasu. Lasivahvuudet ja -rakenteet mitoitetaan ikkunan koon ja olosuhteiden mukaan. Vakiolasituksen lisäksi valittavana on mm. auringonsuoja- ja meluntorjuntalaseja sekä näkösuojaa antavia tai huurtumista ehkäiseviä laseja.

  Lisävarusteet

  Uusiin ikkunoihin voi tilata asumisviihtyisyyttä helpottavia lisävarusteita, kuten hyönteispuitteet ja sälekaihtimet, joista sälekaihtimet asennetaan jo tehtaalla paikoilleen. Katso Ovien lisävarusteet.

  kuva: Lasivaihtoehdot ja lisävarusteet Pihla Oviin