Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kysy lisää tuotteistamme, asennus palveluistamme tai pyydä tarjous toiveesi ja terpeittesi mukaisesta saneerauksesta.

Yhteydenottolomake

   

   

  Pihla varastonovet

  Asennamme kaiken kuntoon kerralla

  Pihla varastonovet

  Pihlalla on poikkeuksellisen laaja varastonovimallisto, sillä kaikkia umpiovia valmistetaan myös varastonovina. Lisäksi varastonovimallistoon kuuluvat ikkunalliset mallit Pihla Vilpola ja VA 198. Ulko-ovet muodostavat tyylikkään kokonaisuuden yhteensopivien varastonovien kanssa. Varastonovi on kevytversion Pihlan ulko-ovesta. Myös nämä ovet ovat räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiisi soveltuvaksi.

  Tutustu ovimalleihimme. Jokaisen ovimallin kohdalta aukeaa kyseisen oven mallikohtaiset tiedot väreineen.

  Pihlan ovimaailma tarjoaa kauniita ja tyylikkäitä ratkaisuja.

  Pihlalla on poikkeuksellisen laaja varastonovimallisto, sillä kaikki umpiovet on saatavilla myös varastonovina. Lisäksi varastonovimallistoon kuuluvat ikkunalliset mallit VA198 ja VA Vilpola. Varastonovia ei kuitenkaan valmisteta levikkeellisinä tai pariovina.

  Pihlan ulko-ovi ja varasto-ovi sopivat yhteen
  Pihla varastonovet sopivat erinomaisesti yhteen ulko-ovien värien ja kuvioiden kanssa.

  Rakenne ja varustelu
  Varastonovi on kevennetty versio Pihlan ulko-ovesta. Ovilehden paksuus on 50 mm ja karmisyvyys 112 mm. Saranoita varastonovessa on 3 kpl. Oveen voi tilata värin, painikkeiden ja potkupellin lisäksi myös esim. sarjoitetun avainpesän ja ilmanvaihtoventtiilit.

  Varastonoven koko
  Kaikki Pihlan varastonovet valmistetaan mittatilauksen mukaan. Oven maksimikorkeus on ulko-ovien mukaisesti 2290 mm, leveys 990 mm.

  Pihla Varastonovi VO111

  Kuviouritettu, kulmikkaita muotoja toistava varastonovi.

  Pihla-varastonovi on tyylikäs ja kustannustehokas ratkaisu varastojen ja pihapiirin muiden vastaavien tilojen oveksi. Käyttökohteita: varastot, ulkorakennukset, työhuoneet, autotallit, kuistit ja eteiset, joissa ei ole lämmitystä. Pihla Varastonovi on rakenteeltaan kevennetty versio Pihla Ulko-ovesta. Ovilehden paksuus on 50 mm ja karmisyvyys 112 mm. Värimaailma ja kuviointi käyvät yksiin ulko-ovien kanssa, joten yhteensopivan kokonaisuuden valitseminen käy helposti.

  Tavallista ulko-ovea kevyemmästä rakenteesta huolimatta ovissa on tehokas eristys ja laadukkaat tiivisteet, joiden ansiosta U-arvoksi saadaan 1,0 W/m2K. Alumiinijäykistetty liimapuurunko ja säänkestävää HDF-levyä olevat ulkopinnat takaavat sen, että rakenne kestää kovaa käyttöä ja lämpötilavaihteluita. Pihla antaa oville 10 vuoden suoranapysymistakuun!.

  Pihla kuistinovi VO198

  Perinteiset muodot omaava, valoaukollinen varastonovi, jossa pystylaudoitusta muistuttava kuviouritus. Oven yläosaa hallitsee suuri koristeristikolla varustettu lasiaukko, jonka ansiosta tämä ovimalli sopii erinomaisesti kuistinoveksi.

  Pihla-varastonovi on tyylikäs ja kustannustehokas ratkaisu varastojen ja pihapiirin muiden vastaavien tilojen oveksi. Käyttökohteita: varastot, ulkorakennukset, työhuoneet, autotallit, kuistit ja eteiset, joissa ei ole lämmitystä. Pihla Varastonovi on rakenteeltaan kevennetty versio Pihla Ulko-ovesta. Ovilehden paksuus on 50 mm ja karmisyvyys 112 mm. Värimaailma ja kuviointi käyvät yksiin ulko-ovien kanssa, joten yhteensopivan kokonaisuuden valitseminen käy helposti.

  Tavallista ulko-ovea kevyemmästä rakenteesta huolimatta ovissa on tehokas eristys ja laadukkaat tiivisteet, joiden ansiosta U-arvoksi saadaan 1,0 W/m2K. Alumiinijäykistetty liimapuurunko ja säänkestävää HDF-levyä olevat ulkopinnat takaavat sen, että rakenne kestää kovaa käyttöä ja lämpötilavaihteluita. Pihla antaa oville 10 vuoden suoranapysymistakuun!

  Ulko-ovet mittatilaustyönä

  Jokainen Pihla ulko-ovi valmistetaan mittatilaustyönä. Voit määrittää ovesi mitat, kätisyyden, karmisyvyyden ja värin tarpeiden ja toiveiden mukaan. Oven lasiksikin on valittavissa useita eri vaihtoehtoja. Sopivilla malleilla, väreillä, laseilla, levikkeillä tai pariovilla sekä toivotuilla lisävarusteilla saadaan varmasti aikaan kaunis, rakennuksen arvoon ja tyyliin hyvin sopiva ulko-ovikokonaisuus.

  Tavanomaista vahvempi ovilehti on jäykistetty molemmin puolin alumiinilevyllä sekä HDF-pintalevyllä. Ovilehden ulkopinnassa on syvyydeltään ja muodoltaan mallikohtainen urakuviointi. Mallista riippuen kuvioinnin saa myös sisäpuolelle. kuva: Ovien värivaihtoehtoja

  Lasivaihtoehdot

  Kummassakin puitteessa on kaksinkertainen eristyslasielementti, selektiivilasit, TGI-välilista (RAL 7035) ja argon-kaasu. Lasivahvuudet ja -rakenteet mitoitetaan ikkunan koon ja olosuhteiden mukaan. Vakiolasituksen lisäksi valittavana on mm. auringonsuoja- ja meluntorjuntalaseja sekä näkösuojaa antavia tai huurtumista ehkäiseviä laseja.

  Lisävarusteet

  Uusiin ikkunoihin voi tilata asumisviihtyisyyttä helpottavia lisävarusteita, kuten hyönteispuitteet ja sälekaihtimet, joista sälekaihtimet asennetaan jo tehtaalla paikoilleen. Katso Ovien lisävarusteet.

  kuva: Lasivaihtoehdot ja lisävarusteet Pihla Oviin