Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kysy lisää tuotteistamme, asennus palveluistamme tai pyydä tarjous toiveesi ja terpeittesi mukaisesta saneerauksesta.

Yhteydenottolomake

   

   

  Pihla-antennilasi

  Varmasti hyvä yhteys

  Uuden sukupolven Pihla Antennilasi

  Älä sulje kotiasi mobiili­verkolta 

  Tiesitkö, että matkapuhelimen kuuluvuus sisätiloissa on kasvava ongelma, sillä energiatehokkaiden rakennusten ulkoseinät, nykyaikaiset ikkunat ja tiivis kaupunkirakentaminen vaimentavat mobiilisignaalia? Lisäksi, entistä suurempi osa viestinnästä tapahtuu mobiiliverkon kautta. Tarve sujuvampiin ja nopeampiin mobiiliyhteyksiin tulee tulevaisuudessa kasvamaan entuudestaan.

  Ratkaisu ongelmaan on uuden sukupolven Pihla Antennilasi, joka parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloihin. Se toimii mobiilisignaalille reittinä rakennuksen seinän läpi. Antennilasi levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden missä tahansa huoneessa.

  Yhteistyössä huippuasiantuntijan kanssa

  Vuonna 2018 esittelimme avattaviin ikkunoihin integroidun passiivisen toistinantennin, joka luo signaalille kulkureitit rakennuksen seinien läpi. Nyt olemme kehittäneet yhteistyössä antenniteknologian huippuasiantuntijan StealthCase Oy:n kanssa entistä paremman ratkaisun – Uuden sukupolven Pihla Antennilasin.

  Uusi Pihla Antennilasi on saatavilla Pihlan ikkunamalleihin sekä Pihla Patio parvekeoveen. Antennilasi ei rajoita mm. sälekaihtimien, turvalasien ja auringonsuojalasien käyttöä.

  Varmasti hyvä yhteys

  Toisin kuin vanhat ratkaisut, uuden sukupolven Antennilasi nostaa mobiiliverkon toimintavarmuuden sisätiloissa aivan uudelle tasolle. Suomalainen huipputeknologia tuo mobiiliverkon aiempaa tehokkaammin kaikkialle huoneeseen. Voit käyttää puhelinta ja mobiililaitteita huoletta missä tahansa ympäri huonetta.

  Antennilasi huolehtii, että liittymän nopeudesta saadaan maksimaalinen hyöty rakennuksen ikkunan läpi.

  Suoritimme yhdessä StealthCase Oy:n kanssa kesällä 2019 kenttäkokeen 5G-verkossa ja testasimme millainen vaikutus Antennilasilla on mobiililiittymän nopeuteen.

  5G on huippunopea viidennen sukupolven mobiiliverkko, joka mullistaa tapamme käyttää ja hyödyntää mobiiliverkkoa sekä mobiililaitteita. 5G on jo täällä ja se on jopa kymmenen kertaa nopeampi kuin 4G.

  Kenttäkoe osoitti sen, että liittymän nopeuden ollessa 200 MB/s, tavallinen yhdellä selektiivilasilla varustettu ikkuna vaimentaa signaalinläpäisyä merkittävästi – jopa 12MB/s tasolle. 12MB/s riittää vain kevyeeseen netin käyttöön, mutta ei esimerkiksi 4G-reitittimen käyttämiseen perheen WLAN:na tai reaaliaikaiseen nettipelaamiseen.

  Antennilasin ollessa ikkunassa, mobiiliverkon toimintavarmuus sisätiloissa nousi täysin uudelle tasolle. Mikäli mobiiliverkko toimii ulkona, toimii se Antennilasi-ikkunan kanssa myös sisällä.

  Tuotekortti Pihla Antennilasi

  Huomaamaton

  Antenni on vain hiuksen hieno kuvio lasissa, sitä on vaikea havaita paljaalla silmällä.

  Kuuluu kaikkialla

  Antennilasi siirtää mobiiliverkon sisälle ja jakaa sen laajasti koko huoneeseen.

  Suomalainen

  Pihla Antennilasi on suomalaista huipputeknologiaa ja se valmistetaan Suomessa.

  Varaa maksuton kartoituskäynti

  Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisen asiantuntijamme kanssa. Näin saat heti tietää, miten remonttisi toteutetaan parhaiten ja mitä se maksaa. Asiantuntijoiltamme saat apua ikkunoiden valintaan myös, jos olet rakentamassa uutta omakotitaloa tai vapaa-ajan asuntoa.

    

   Voit myös soittaa meille: Puh: 044 555 9633
   Tai lähettää sähköpostia: mondosecoy@gmail.com