Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kysy lisää tuotteistamme, asennus palveluistamme tai pyydä tarjous toiveesi ja terpeittesi mukaisesta saneerauksesta.

Yhteydenottolomake

   

   

  Talvikampanja 2019

  HYÖDYNNÄ TARVITARJOUS

  Kaihtimet tai ulko-ovi kaupan päälle!

  Talvitarjouksena Pihla-ikkunoiden tai -ovien ostajalle sälekaihtimet tai ulko-ovi veloituksetta. Tarjous on voimassa 4.11.–31.12.2019 ja edun arvo jopa 1000 €*.

  Kun ostat vähintään 6 Pihla-ikkunaa tai -ovea, saat sälekaihtimet kaupan päälle. Ostaessasi vähintään 10 ikkunaa tai ovea, saat valita kaupan päälle joko sälekaihtimet tai yhden ylimääräisen ulko-oven.

  3 hyvää syytä valita Pihla-ikkunat

  Hinta-laatusuhde

  Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus. Huippulaadukkaissa tuotteissamme on monipuoliset käyttömahdollisuudet, viimeistelty ja yhtenäinen ulkonäkö sekä pitkä käyttöikä.

  Takuu

  Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu. Teemme jatkuvaa tuotetestausta ja kehitämme tuotteitamme, mikä takaa pitkät takuuajat.

  Luotettavuus

  Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen. Siksi myös Suomen suurimmat talovalmistajat, rakennusliikkeet ja rautakaupat luottavat Pihlan laatuun ja palveluun. Meillä on koko Suomen kattava ja koulutettu jälleenmyynti- ja asennusverkosto.

  Integroitu sälekaihdin on huoleton ratkaisu

  Pihlan integroidun Inka-sälekaihtimen säleiden kääntö sekä kaihtimen nosto ja lasku tapahtuvat sisäpuitteen pinnassa olevasta säätönupista, jonka avulla myös narun saa kokonaisuudessaan piiloon.

  *Kampanjan ehdot:

  Kampanja-aika 4.11.-31.12.2019. Kampanjaetuna vähintään kuuden Pihla-ikkunan tai -oven ostajalle sälekaihtimet veloituksetta. Vähintään 10 ikkunan tai oven ostajalle joko sälekaihtimet tai ulko-ovi veloituksetta. Kampanja-edun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkunaremonttikauppaan Pihlan kotimyynnissä, enintään 20 tuotteeseen per asiakas. Ikkunaremontti on tehtävä 29.2.2020 mennessä. Kaupan päälle saatavat kaihtimet ovat vakiovalkoiset Inka-kaihtimet ja kaupan päälle saatava ovi voi olla mikä tahansa yksilehtinen Pihlan ulko-ovi vakiovärillä. Muut lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Edun arvo määräytyy ostettujen ikkunoiden ja ovien lukumäärän ja koon mukaan, etu jopa 1000€. Etua ei voi yhdistää eikä sitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin.

  Etu koskee vain uusia kampanja-aikana tehtyjä tarjouksia ja tilauksia. Kampanja ei koske uudisrakentajia, taloyhtiöitä, rautakauppoja, Pihla nettikauppaa ja talotehtaita.

  Ota yhteyttä ja hyödynnä tarjous!

  Hyödynnä talvitarjous jättämällä tarjouspyyntö oheisella lomakkeella, jolloin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimella tai sähköpostilla ja kertoa, että haluat hyödyntää talvitarjouksen.

    

   Voit myös soittaa meille: Puh: 044 555 9633
   Tai lähettää sähköpostia: mondosecoy@gmail.com