Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kysy lisää tuotteistamme, asennus palveluistamme tai pyydä tarjous toiveesi ja terpeittesi mukaisesta saneerauksesta.

Yhteydenottolomake

     

     

    Pyydä tarjous

    Asennamme kaiken kuntoon kerralla

    Pyydä tarjous

    Kokonaisvaltainen ja varma asennuspalvelumme suunnittelee sekä laittaa kaiken kerralla kuntoon

    Ikkuna- ja oviremontin onnistumisessa on huomioitava kokonaisuus. Se muodostuu suunnittelusta, tuotteiden valinnasta, mitoituksesta, asennuksesta ja käyttöönotosta sekä myös mahdollisten ongelmien hoitamisesta.  Meillä on yli 20 vuoden kokemus ikkunoiden ja ovien asentamisesta – voit aina luottaa meihin.

    Tutustu kotisaneerausremontin kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennystä saa oman asunnon tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- tai perusparannustöihin. Tyypillisiä vähennyksen käyttökohteita ovat mm. siivouspalvelut sekä kodin kunnostustyöt kuten ikkunaremontit, tapetointi ja maalaus

    Tee tarjouspyyntö

       

      Voit myös soittaa meille:
      Puh: 044 555 9633

      Tai lähettää sähköpostia:
      Email: mondosecoy@gmail.com

      Varaa maksuton kartoituskäynti

      Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisen asiantuntijamme kanssa. Näin saat heti tietää, miten remonttisi toteutetaan parhaiten ja mitä se maksaa. Asiantuntijoiltamme saat apua ikkunoiden valintaan myös, jos olet rakentamassa uutta omakotitaloa tai vapaa-ajan asuntoa.

         

        Voit myös soittaa meille: Puh: 044 555 9633
        Tai lähettää sähköpostia: mondosecoy@gmail.com

        Tutustu kotisaneerausremontin kotitalousvähennykseen

        Kotitalousvähennystä saa oman asunnon tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- tai perusparannustöihin.
        Tyypillisiä vähennyksen käyttökohteita ovat mm. siivouspalvelut sekä kodin kunnostustyöt kuten ikkunaremontit, tapetointi ja maalaus.

        Ennakkoperintärekisterissä


        Kun teettää työtä ennakkoperintärekisteriin merkityllä yrityksellä, saa yrityksen laskuun sisältyvästä työn osuudesta vähentää 40 % tai 15 % kotitalouden palkkaaman työntekijän palkasta sekä palkan sivukulut. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen ja molemmat aviopuolisot voivat tehdä vähennyksen omassa verotuksessaan. Vähennys tehdään suoraan veroista, joten tulojen suuruus ei vaikuta tuen määrään.

        Jopa 4500 euroa vuodessa


        Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2021 on 2 250 euroa kalenterivuodessa ja puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4 500 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy 100 euron omavastuuosuus.

        Työn osuus erikseen


        Saadakseen vähennyksen on huolehdittava siitä, että työn osuus on eritelty laskussa. Lisätietoja ja neuvoja saa oman asuinkunnan verotoimistosta. Veronmaksajain Keskusliiton sivuilta löytyy myös hyödyllistä tietoa sekä muutama käytännön esimerkkilaskelma